23948sdkhjf

Pandora fik lidt medvind på børsen igen

- Det virker lidt som en overreaktion, der ramte Pandora, siger bankdirektør.
Tirsdagens prygelknabe var smykkeselskabet Pandora , idet en nedslående analyse fra investeringsbanken Carnegie var baggrund for stormvejr på børsen, men onsdag var retningen den stik modsatte, da der blev samlet lidt op oven på det store fald.

Det ændrer dog ikke ved, at aktien fortsat ligger markant lavere end inden påske.

- Det virker lidt som en overreaktion, der ramte Pandora, og det gør også, at der er lidt opsamling i dag. Der er stadig et godt stykke vej op til det niveau, vi kom fra, så der er fortsat rystelser i fundamentet, siger Ole Kjær Jensen, der er afdelingsdirektør for aktier hos Sydbank, til Ritzau Finans.

- Vores analytiker synes, at det var et lidt voldsomt fald, og der er også flere andre finanshuse, der gentager købsanbefalingerne og kursmålene, fortsætter han.

Carnegie havde i sin analyse taget temperaturen på salget i Pandora-butikkerne gennem en rundringning til en stribe forhandlere, og den pegede på en svag udvikling på flere af de store markeder.

Det sendte aktien ned med hele 12,1 pct. tirsdag, men onsdag steg Pandora 2,5 pct. til 680 kr. Onsdag inden påske sluttede aktien i 755 kr.

/ritzau/FINANS
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079